jump to navigation

Suweee…. Juli 30, 2008

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Suwe ora jamu, jamu godhong tela. Suwe ora ketemu, temu pisan gawe gela. Weladalah jebul wis suwe banget anggonku ora nulis ning blog iki. Jan diarani keset ya aja kesinggung tha. Sakjane akeh sing bisa ditulis kawit lulusan parasiswa kepungkur, nganti lungan makasar lan saiki wis dumunung maneh ing kota Malang. Blaik!!!! Kudu dicoba maneh nulis, rak ya ngono tho Mas, Mbak. Suwun

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: