jump to navigation

Listrik mati Mei 30, 2008

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Pasokan solar menyang PLTU Tambaklorok telat tekane, lha rak ngerti aku apa sababe. Sing dadi susah kota Semarang pirang-pirang dina iki dilakokke ‘pemadaman bergilir’. Wheladalah dadi sarwa susah. Mau wengi listik mati nalika maghrib mangka anakku taksih cilik-cilik, lha dadi rame tho. Dumadakan aku wis rencana gawe presentasi wengi kuwi dadi rak sida, lha wis ora isa kerja kanthi petengan. Alhamdulillah listrik murub maneh jam 9, bocah-bocah wis pada turu. Mbuka laptop gawe presentasi yok. Ndang dirampungna, sesuk wis ditagih.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: