jump to navigation

Sinau Think.com Mei 26, 2008

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Think.com iku salah sijine situs kang nyepakke web kanggo komunikasi guru, murid ing sekolah dewe utawa karo guru/murid ing negara/papan liya. Ing sekolahku diwarahke dening pak Ari Sumarsono saka SMK YAPPI Gunungkidul. Yen dilakoni memang nganggo think.com, anggone nulis tugas, ngumpulke tugas, kabar-kabar nang siswa luwih gampang lan luwih terdokumentasi. Think.com malah luwih nyepakke sarana luwih komplit. Pengen luwih ngerti, gabung yok.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: