jump to navigation

Selapan Mei 17, 2008

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Dina iki, genep selapan putraku sing nomor kaleh. Putraku sing iki diparingi asma Ikhlash Tyastama Bahy. Ikhlash salah sijining jeneng surat ing Al Quran sing ateges kudu ikhlas anggone ngaku gusti Allah. Tyas saka basa Kawi sing ateges kalbu, Tama saka tembung utama. Lan Bahy ateges bagus, lan duwe netra sing edi peni. Dadi sing disuwun dadiya bocah sing bagus lan ngutamake kalbu sing ikhlas. Amin.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: