jump to navigation

Uji Kompetensi Maret 31, 2008

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Tanggal 24 April 2008, presentasi uji kompetensi kelas 4 TKJ diwiwiti. Sing melu uji kompetensi cacahe 35 siswa, 4 siswa diuji dening StarOne amarga deweke prakerin ning kana. Liyane diuji dewe dening guru lan asesor eksternal. Sing didapuk dadi asesor eksternal yeku Pak Edi saka CV Alfa Graha Informatika lan sing didapuk dadi asesor internal yeku aku dewe, pak Hari lan pak Agus. Para siswa dibagi dadi 5 kelompok, kelompok MR komputer, kelompok PC, kelompok LAN, kelompok WLAN lan kelompok Programming.

Tugas kelompok MR ndandanipapan ICT nganti komputer-komputer ning papan kana bisa dianggo. Kelompok PC nggawe trainer PC. Kelompok LAN tugase ndandani jaringan komputer ning jero kampus, kelompok WLAN masang hotspot cacah 4 ning jero kampus uga. Lan kelompok Programming nggawe program Sistem Informasi.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: