jump to navigation

Pagaweyan Februari 14, 2008

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Pirang dina iki akeh pagaweyan sing kudu ditandangi. Wiwit saka nyiapake Lomba Kompetensi Siswa Tingkat Jawa Tengah sing bakal dilaksanake ing Purwokerto, uga Project work kanggo para siswa sing kudu disiyagake lan ditandangi. Aku ketampuk nyepakke ubarampe format lan dokumen sing kudu dianggo, katah sanget dokumen sing kudu dilaporke dening siswa. Taun iki project work dilakoni kanggo siswa kelas 3 uga kelas 4, dadi pagaweyane pancen dobel. Tambah malih bimbingan kanggo siswa kelompok programming. Wau esuk siswa-siswa kuwi wis padha presentasi rencana program sing bakal digawe, apik lho. Sanajan siswa-siswa kuwi kagolong siswa Teknik Komputer dan Jaringan, ora kalah karo siswa-siswa Rekayasa Perangkat Lunak. Oke, Sugeng nggladi, mugi tansah sukses.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: