jump to navigation

Warsa Enggal Februari 11, 2008

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Telu sasi iki ana papat warsa enggal sing dipengeti dening sapa wae sing gelem mengeti. Sing sepisan warsa enggal Islam ing 1 Muharram, sing pungkasan tiba ing sasi Desember kepungkur. Semana uga bareng karo warsa enggal Islam yeku warsa enggal Jawi 1 Sura, taunne taun saka. Pirang dina sakpungkase dawah warsa enggal 1 Januari, warsa enggal masehi sing dipengeti wong sakdonya merga memang masehi dadi tanggalan kana kene. Paling anyar warsa enggal Imlek, pirang dina kepungkur. Yen warsa sura dislameti nganggo pangan sing jeneng bubur sura, warsa januari dipengeti nganggo roti tar, lho kok? Lha wis bareng karo laire putri kinasih. Lajeng warsa enggal Imlek ngganggo pangan kue ranjang sing legit lan legi kuwi. lha enak tenan. Sugeng warsa enggal, selamat tahun baru, gong xi fat cai.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: