jump to navigation

Sertifikasi Desember 8, 2007

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Sawijining acara diklat guru jardiknas yeku sertifikasi KKPI kang wujud ujian teori lan ujian praktek. Ujian teori dilakokake kanggo cara ‘on-line’ yeku priyayi sing nderek ujian cukup ngadep komputer, maca soal lan wangsuli kanthi ‘klik’. Cara ini sing sih dadi tatacara anyar sing dilakoni para guru peserta diklat. Napa meneh kasile ujian langsung bisa diwaca. lha wis saya ‘heboh’.
Tatacara ujian kaya ngene ini jane ya penak, ora usah ngoreksi, wis dikoreksi dening komputer. Nggawe soale ya wis bisa dilakoni kawit biyen. Mula katone perlu diconto lan dikembangake kanggo piwulang ning sekolah saben dinane. Namung kuwi, kudu nyawiske komputer sing cukup. Yen wis ngono, biasane metu ujar klasik “artane mboten wonten”. Ya wis tha, bareng-bareng ditata tumata, mugi paring manfaat kagem sedaya. Mugi saya becik sekolah-sekolah ing kutaku iki.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: