jump to navigation

Ngangsu kawruh Desember 7, 2007

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Kawit dina senin wingi, ict center panggonku uga sekolah papanku dinas nganakke pelatihan kanggo kanca-kanca sekolah liya. Sing diaturi rawuh yeku guru, pustakawan uga staf tata usaha saka sekolah-sekolah ing kuta Semarang. Ana sing saka SD, SMP uga SLTA, SMA utawa SMK. Babagan sing diwulangke maneka rupa sing perlu kanggo nyambut gawe saben dina ing sekolah dewe-dewe. Dadi ana excel, ana word, powerpoint uga bab piye cara gawe blog lan ‘media belajar’ sing edi peni lan cumantol kanggo siswa. Nuwun sewu sih ngganggo barang bajakan🙂. Durung pada ‘familiar’ ngganggo open source kayata Ubuntu. Muga manfaat bapak, ibu nggih.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: