jump to navigation

Fornas Desember 6, 2007

Posted by joesti in Uncategorized.
Tags:
trackback

Nderek fornas jardiknas ing kota Malang, nilarke kenangan sing beda. Aku bisa ketemu kanca-kanca saka sauntara nuswantara, Ana sing saka Sumatra, Sulawesi uga Papua. Lan luwih nyenengake yen wis pada kenal sakdurunge, pancen kaya reuni. Rak mung kuwi kanca-kanca jaman susah kaya mangsa kuliah ning Surabaya, jaman prihatin nalika ngangsu kawruh ing Bandung ya bisa ketemu. Kanca jaman enak, kaya kanca dolan luar negeri ya ora ketinggalan. Jan pancen gayeng. Maturnuwun pak Gatot.

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: